Contactgegevens

Adres:Quantis bv
 Oppert 274
3011 HV Rotterdam
Telefoon:+31 (0)10 3072468
Mail algemeen:info@quantis.nl
Support:support@teletoken.net
KvK-nummer:30146117

Klanten aan het woord

Peter heeft veel kennis van identity management, infrastructuur en beveiliging. Hij kan als geen ander de vertaling maken van abstract beleid naar concrete maatregelen. En hij doet net zo gemakkelijk zaken met auditors en security officers als met mensen diep in de techniek.

De diensten die Quantis aanbiedt zijn “state of the art”, gemakkelijk te implementeren, betrouwbaar en daarnaast vriendelijk geprijsd. Daarmee bieden ze snel toegevoegde waarde voor een organisatie.

Dankzij de applicatie die Quantis voor ons heeft gebouwd kunnen wij snel de juiste doelgroep per SMS informeren als er een verstoring is opgetreden. Het is plezierig werken met Quantis, en als ik ze nodig heb dan zijn ze er. Van harte aanbevolen!

Peter heeft ons op cruciale momenten verder geholpen met onze infrastructuur. Zijn scherpe, heldere en soms onorthodoxe blik brengen de leveranciers, gebruikers en it-ers samen aan tafel over de onderwerpen waar het toe doet. Hij heeft ons naar oplossingen geleid die ook na lange tijd nog steeds dagelijks hun bestaansrecht rechtvaardigen.

Samenwerken met Quantis

Onze opdrachtgevers vindt u vooral in de gezondheidszorg, maar daarbuiten ook in o.a. industrie, voedingsmiddelen en zakelijke dienstverlening. Wij zitten aan úw kant van de tafel -- of het nu om een adviesopdracht gaat, om een project of om een stuk maatwerk.

Benieuwd hoe dat voor ú werkt? Bel direct met Peter Kleynjan: 06-51939352.